Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mistawiiy Shway Bohaira Esi Meedan
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Salim passt de bal in één keer door. Atamari rent richting de bal. Senoussi heeft problemen om de bal te vangen. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Bohaira - Esi Meedan 0:1

4e minuut.
Salim probeert naar een medespeler te passen. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermech rent richting de bal. Salim onderschept slim de pass. Salim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Amdouni kopt de bal weg. Fahmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Senoussi is nu in balbezit. Jemaâ verovert de bal door een tackle van achteren. Jemaâ draait met de bal, schiet en ... Er-Rai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mistawiiy Shway Bohaira - Esi Meedan 1:1

25e minuut.
Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim probeert naar een medespeler te passen. Boumnijel is nu in balbezit. Salim verovert de bal door een tackle van achteren. Salim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Dermech geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Braham met een snelle inworp. Salim rent richting de bal. Salim geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mkadmi trapt de bal weg. Daar is Senoussi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jemaâ met een sublieme pass. Fahmi is nu in balbezit. Fahmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Salim passt de bal zonder na te denken. Hanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanini geeft een lange en hoge pass. Salim heeft problemen om de bal te vangen. Salim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Senoussi rent richting de bal. Jemaâ onderschept slim de pass. Jemaâ probeert naar een medespeler te passen. Fahmi rent richting de bal. Fahmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Bohaira - Esi Meedan 2:1

44e minuut.
Atallah heeft problemen om de bal te vangen. Jemaâ verovert de bal door een tackle van achteren. Jemaâ passt de bal met de wreef. Fahmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistawiiy Shway Bohaira 49%, Esi Meedan 51%.
Mistawiiy Shway Bohaira - Esi Meedan 2:1

51e minuut.
Yahia kopt de bal weg. Senoussi met een sublieme pass. Fahmi rent richting de bal. Fahmi schiet op doel. Er-Rai probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Avezaat heeft problemen om de bal te vangen. Avezaat met een sublieme pass. Atamari rent richting de bal. Braham onderschept slim de pass. Braham haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Atallah rent richting de bal. Atallah met een sublieme pass. Benhalimaya speelt de bal door. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mistawiiy Shway Bohaira - Esi Meedan 2:2

81e minuut.
Fersi rent richting de bal. Fersi geeft een lange en hoge pass. Atallah probeert de bal met de borst te controleren. Jemaâ rent richting de bal. Jemaâ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Braham geeft de bal voor. Kefi kopt de bal weg. Klungelig pakt Salim de bal. Kefi rent richting de bal. Kefi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistawiiy Shway Bohaira 40%, Esi Meedan 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mistawiiy Shway Bohaira - Esi Meedan 2:2