Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zulmet Khudra Latif Dib
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
El-Chamadi is nu in balbezit. Swayeh onderschept slim de pass. Chaâbane is nu in balbezit. Swayeh is nu in balbezit. Swayeh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Fehik passt de bal zonder na te denken. Adjoulnija rent richting de bal. Adjoulnija geeft een hoge lob. Bouazizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouazizi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Riahi met de inworp. Masmoudi heeft problemen om de bal te vangen. Masmoudi speelt de bal door. Swayeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayeh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Khudra - Latif Dib 1:0

31e minuut.
Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaâbane onderschept slim de pass. Swayeh rent richting de bal. Swayeh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Masmoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Gherini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Masmoudi. Al-Gherini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fehik wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Swayeh draait met de bal, schiet en ... Ribiero kopt de bal weg. Klungelig pakt Lahcen de bal. Swayeh rent richting de bal. Swayeh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Khudra - Latif Dib 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulmet Khudra 49%, Latif Dib 51%.
Zulmet Khudra - Latif Dib 2:0

55e minuut.
Jnayeh geeft een hoge lob. Inworp. Naqid met de inworp. Al-Gherini is nu in balbezit. Al-Gherini draait met de bal, schiet en ... Salim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Khudra - Latif Dib 2:1

63e minuut.
Fehik heeft problemen om de bal te vangen. Swayeh is nu in balbezit. Chaâbane rent richting de bal. Chaâbane draait met de bal, schiet en ... Mnakri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Khudra - Latif Dib 3:1

74e minuut.
Naqid is nu in balbezit. Naqid geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Riahi de bal. Bouazizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouazizi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Khudra - Latif Dib 3:2

87e minuut.
Fehik onderschept slim de pass. Fehik passt de bal zonder na te denken. Abdelfattah bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouazizi verovert de bal door een tackle van achteren. Bouazizi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulmet Khudra 37%, Latif Dib 63%.
Zulmet Khudra - Latif Dib 3:2