Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esi Meedan Samit Ma`
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Senoussi rent richting de bal. Fuhrabi rent richting de bal. Khodbane rent richting de bal. Khodbane haalt uit met een fantastische trap. Er-Rai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esi Meedan - Samit Ma` 0:1

9e minuut.
Fuhrabi is nu in balbezit. Fuhrabi geeft de bal voor. Klungelig pakt Senoussi de bal. Fuhrabi verovert de bal door een tackle van achteren. Fuhrabi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Atallah onderschept slim de pass. Salim speelt de bal door. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rahman is nu in balbezit. Rahman passt de bal met de wreef. Fuhrabi is nu in balbezit. Khodbane rent richting de bal. Khodbane haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Rifa onderschept slim de pass. Rifa passt de bal zonder na te denken. Ayari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrabi verovert de bal door een tackle van achteren. Fuhrabi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fuhrabi rent richting de bal. Atallah rent richting de bal. Fuhrabi verovert de bal door een tackle van achteren. Fuhrabi haalt uit met een fantastische trap. Ayari probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hanini geeft een hoge lob. Inworp. Rifa met een snelle inworp. Khodbane is nu in balbezit. Khodbane geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Khodbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Khodbane passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ayari de bal. Fuhrabi rent richting de bal. Fuhrabi schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esi Meedan 68%, Samit Ma` 32%.
Esi Meedan - Samit Ma` 0:1

55e minuut.
El Makhloufi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kefi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salim is nu in balbezit. Salim geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salim maakt een snoekduik en kopt de bal. Juma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Esi Meedan - Samit Ma` 1:1

60e minuut.
Mhadmi rent richting de bal. Salim verovert de bal door een tackle van achteren. Salim passt de bal met de wreef. Salim is nu in balbezit. Salim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esi Meedan - Samit Ma` 2:1

65e minuut.
Atallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman verovert de bal door een tackle van achteren. Rahman passt de bal met de wreef. Fuhrabi rent richting de bal. Fuhrabi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Al-Gherini geeft een hoge lob. Ayari heeft problemen om de bal te vangen. Khodbane is nu in balbezit. Fuhrabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrabi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Esi Meedan - Samit Ma` 2:2

72e minuut.
Al-Gherini is nu in balbezit. Salim onderschept slim de pass. Salim rent richting de bal. Salim rent richting de bal. Salim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Salim speelt de bal door. Belaid rent richting de bal. Salim onderschept slim de pass. Salim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esi Meedan - Samit Ma` 3:2

87e minuut.
Atallah probeert naar een medespeler te passen. Daar is Avezaat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avezaat met een sublieme pass. Rifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rifa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Esi Meedan - Samit Ma` 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esi Meedan 60%, Samit Ma` 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esi Meedan - Samit Ma` 3:3