Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mistawiiy Shway Bohaira Sahel Bekere
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Shaariff met een snelle inworp. Jemaâ probeert de bal met de borst te controleren. Jemaâ passt de bal zonder na te denken. Fahmi rent richting de bal. Fahmi haalt uit met een fantastische trap. Baaji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Bohaira - Sahel Bekere 1:0

15e minuut.
Chettaoui is nu in balbezit. Chettaoui probeert naar een medespeler te passen. Shaariff met een sublieme pass. Fahmi heeft problemen om de bal te vangen. Fahmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Bohaira - Sahel Bekere 2:0

20e minuut.
Guezmir rent richting de bal. Yahia verovert de bal door een tackle van achteren. Yahia probeert naar een medespeler te passen. Fahmi is nu in balbezit. Fahmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Bohaira - Sahel Bekere 3:0

26e minuut.
Atamari speelt de bal door. Jemaâ is nu in balbezit. Jemaâ passt de bal zonder na te denken. Fahmi rent richting de bal. Fahmi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Senoussi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khouaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Khouaja passt de bal zonder na te denken. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Laroussi trapt de bal weg. Senoussi kopt de bal weg. Klungelig pakt Abdelnader de bal. Jemaâ bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemaâ schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Shaariff heeft problemen om de bal te vangen. Shaariff met een sublieme pass. Fahmi rent richting de bal. Fahmi schiet op doel. Baaji probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Bohaira - Sahel Bekere 4:0

45e minuut.
Guezmir is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fahmi. Guezmir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yassen met een snel genomen vrije trap. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Khouaja rent richting de bal. Khouaja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistawiiy Shway Bohaira 33%, Sahel Bekere 67%.
Mistawiiy Shway Bohaira - Sahel Bekere 4:0

49e minuut.
Yassen rent richting de bal. Yahia onderschept slim de pass. Yahia probeert naar een medespeler te passen. Jemaâ rent richting de bal. Jemaâ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Bohaira - Sahel Bekere 5:0

53e minuut.
Mkadmi met een harde bal richting middenveld. Jemaâ kopt de bal weg. Fahmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahmi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Laroussi de bal onder controle te krijgen. Paal!

56e minuut.
Yassen met een sublieme pass. Fahmi rent richting de bal. Nafarzani maakt een afschuwelijke overtreding. Nafarzani krijgt een gele kaart. Fahmi raakt geblesseerd tijdens het duel. Jemaâ wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Bohaira - Sahel Bekere 6:0

66e minuut.
Yassen rent richting de bal. Shaariff onderschept slim de pass. Shaariff probeert naar een medespeler te passen. Fahmi rent richting de bal. Fahmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fersi met een snelle inworp. Jemaâ is nu in balbezit. Jemaâ geeft een hoge lob. Yahia rent richting de bal. Yahia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Yassen passt de bal met de wreef. Daar is Senoussi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khouaja speelt de bal door. Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah haalt uit met een fantastische trap. Mkadmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Yahia rent richting de bal. Guezmir is nu in balbezit. Guezmir geeft de bal voor. Ab Abel Udarnah rent richting de bal. Ab Abel Udarnah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nafarzani rent richting de bal. Nafarzani passt de bal in één keer door. Khouaja met een sublieme pass. Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistawiiy Shway Bohaira 42%, Sahel Bekere 58%.
Mistawiiy Shway Bohaira - Sahel Bekere 6:0