Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.FU.KENNY Osayer Bekere
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Khelifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabdelkader is nu in balbezit. Khelifi is nu in balbezit. Khelifi schiet op doel. Ben Neticha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Belaid rent richting de bal. Saïbi verovert de bal door een tackle van achteren. Saïbi passt de bal zonder na te denken. Abdel rent richting de bal. Abdel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Saïbi passt de bal met de wreef. Abdel is nu in balbezit. Abdel passt de bal in één keer door. Abu-Yassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Yassen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.FU.KENNY 56%, Osayer Bekere 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.FU.KENNY - Osayer Bekere 0:0

51e minuut.
Guemamdia controleert de bal met de borst. Guemamdia speelt de bal door. Khelifi is nu in balbezit. Khelifi draait met de bal, schiet en ... Ben Neticha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.FU.KENNY - Osayer Bekere 0:1

52e minuut.
Abu-Yassen is nu in balbezit. Sellami begaat een overtreding. Abu-Yassen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abu-Yassen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abdel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.FU.KENNY - Osayer Bekere 1:1

57e minuut.
Kaleel Hajjaji heeft problemen om de bal te vangen. Abdelmijad is nu in balbezit. Kaleel Hajjaji begaat een overtreding. Abdelmijad raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

84e minuut.
Toujani is nu in balbezit. Abdelfattah geeft de bal voor. Abdel controleert de bal met de borst. Al-Juniy rent richting de bal. Al-Juniy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.FU.KENNY 34%, Osayer Bekere 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.FU.KENNY - Osayer Bekere 1:1