Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sahel Bekere Esi Meedan
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.1
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Jawachi passt de bal in één keer door. Khouaja is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Bouzaiene geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kefi met een snelle inworp. Salim is nu in balbezit. Salim geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Jawachi rent richting de bal. Salim verovert de bal door een tackle van achteren. Salim speelt de bal door. Salim is nu in balbezit. Salim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Obeid bereikt de bal nog maar net als eerste. Atallah onderschept slim de pass. Atallah geeft de bal voor. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Khouaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Khouaja passt de bal met de wreef. Avezaat rent richting de bal. Ab Abel Udarnah verovert de bal door een tackle van achteren. Ab Abel Udarnah haalt uit met een fantastische trap. Er-Rai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Bekere - Esi Meedan 1:0

37e minuut.
Salim passt de bal in één keer door. Senoussi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khouaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Guezmir onderschept slim de pass. Salim probeert naar een medespeler te passen. Braham probeert naar een medespeler te passen. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kefi met een snelle inworp. Salim geeft een hoge lob. Braham kopt de bal weg. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Bekere 38%, Esi Meedan 62%.
Sahel Bekere - Esi Meedan 1:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akacha met een snelle inworp. Khouaja geeft een hoge lob. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah draait met de bal, schiet en ... Er-Rai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Kefi met een snelle inworp. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim geeft een lange en hoge pass. Braham rent richting de bal. Braham geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hanini rent richting de bal. Akacha is nu in balbezit. Akacha passt de bal zonder na te denken. Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Bekere - Esi Meedan 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Bekere 47%, Esi Meedan 53%.
Sahel Bekere - Esi Meedan 2:0