Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sahel Ra`d Zulmet Khudra
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Klungelig pakt Kriden de bal. Kriden geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Falatah de bal. Swayeh rent richting de bal. Swayeh draait met de bal, schiet en ... Hunyadi bokst de bal weg. Boujelbene is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Ra`d - Zulmet Khudra 0:1

8e minuut.
Benachour passt de bal zonder na te denken. Kriden geeft een hoge lob. Chaâbane kopt de bal weg. Swayeh is nu in balbezit. Swayeh haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Ra`d - Zulmet Khudra 0:2

13e minuut.
Doeltrap. Abdelfattah trapt de bal weg. El-Akil kopt de bal weg. Fekhma rent richting de bal. Fekhma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Chaâbane kopt de bal weg. Swayeh probeert de bal aan de voet te houden. Boujelbene rent richting de bal. Swayeh onderschept slim de pass. Swayeh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Masmoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Masmoudi speelt de bal door. Chaâbane is nu in balbezit. Swayeh rent richting de bal. Swayeh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Masmoudi is nu in balbezit. El-Akil rent richting de bal. Masmoudi onderschept slim de pass. Chaâbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaâbane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Ra`d 60%, Zulmet Khudra 40%.
Sahel Ra`d - Zulmet Khudra 0:2

50e minuut.
Chouhcane probeert naar een medespeler te passen. Fekhma rent richting de bal. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri draait met de bal, schiet en ... Salim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Ra`d - Zulmet Khudra 1:2

52e minuut.
Riahi rent richting de bal. Hathazari rent richting de bal. Met opzet legt Riahi zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Riahi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Riahi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

63e minuut.
Boujelbene geeft de bal voor. Inworp. Ghodhbane met een snelle inworp. Chaâbane rent richting de bal. Chaâbane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Boujelbene geeft de bal voor. Ghodhbane is nu in balbezit. Ghodhbane passt de bal zonder na te denken. Swayeh rent richting de bal. Swayeh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Masmoudi onderschept slim de pass. Masmoudi speelt de bal door. Swayeh is nu in balbezit. Swayeh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Ra`d 42%, Zulmet Khudra 58%.
Sahel Ra`d - Zulmet Khudra 1:2