Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samit Ma` Shamis Nüsürün
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


22e minuut.
El-Chamadi trapt de bal weg. Rahman kopt de bal weg. Klungelig pakt Trazanieri de bal. Khodbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Khodbane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Atallah met de inworp. Trazanieri probeert naar een medespeler te passen. Skhiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Skhiri schiet op doel. Juma probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

40e minuut.
Godhbane verovert de bal door een tackle van achteren. Rahman onderschept slim de pass. Rahman speelt de bal door. Atallah is nu in balbezit. Atallah geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fekhi is nu in balbezit. Fuhrabi verovert de bal door een tackle van achteren. Fuhrabi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Ma` - Shamis Nüsürün 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Ma` 51%, Shamis Nüsürün 49%.
Samit Ma` - Shamis Nüsürün 1:0

51e minuut.
Khodbane is nu in balbezit. Trazanieri rent richting de bal. Khodbane schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Khodbane moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Khodbane schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

61e minuut.
Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman probeert naar een medespeler te passen. Fekhi is nu in balbezit. Fuhrabi onderschept slim de pass. Fuhrabi schiet op doel. Khamar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Ma` - Shamis Nüsürün 2:0

85e minuut.
Abdulla rent richting de bal. Abdulla met een sublieme pass. Skhiri is nu in balbezit. Skhiri schiet op doel. Juma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Ma` - Shamis Nüsürün 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Ma` 54%, Shamis Nüsürün 46%.
Samit Ma` - Shamis Nüsürün 2:1