Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sahel Bekere K.FU.KENNY
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Khouaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah rent richting de bal. Khouaja rent richting de bal. Khouaja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Kaleel Hajjaji rent richting de bal. Obeid verovert de bal door een tackle van achteren. Obeid speelt de bal door. Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Guezmir speelt de bal door. Akacha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt El-Talib de bal. Ab Abel Udarnah rent richting de bal. Ab Abel Udarnah draait met de bal, schiet en ... Ben Neticha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Saïbi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abdel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdel met een sublieme pass. Al-Juniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Juniy schiet op doel. Baaji kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Abu-Yassen onderschept slim de pass. Guezmir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Yassen onderschept slim de pass. Al-Juniy is nu in balbezit. Al-Juniy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Bekere 58%, K.FU.KENNY 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sahel Bekere - K.FU.KENNY 0:0

64e minuut.
Guezmir geeft een hoge lob. Inworp. Abu-Yassen met de inworp. Daar is Al-Juniy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Juniy schiet op doel. Baaji bokst de bal weg.

67e minuut.
Bouzaiene verovert de bal door een tackle van achteren. Bouzaiene speelt de bal door. Daar is Ab Abel Udarnah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khouaja is nu in balbezit. Khouaja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guezmir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mnakri speelt de bal door. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Bekere - K.FU.KENNY 1:0

81e minuut.
Al-Juniy passt de bal in één keer door. Nafarzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel onderschept slim de pass. Al-Juniy rent richting de bal. Al-Juniy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ab Abel Udarnah speelt de bal door. Khouaja rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El-Talib. El-Talib krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Bekere 61%, K.FU.KENNY 39%.
Sahel Bekere - K.FU.KENNY 1:0