Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Eğribeten Faregh Narr
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Ibn-Latif rent richting de bal. Jaziri is nu in balbezit. Ibn-Latif verovert de bal door een tackle van achteren. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eğribeten - Faregh Narr 1:0

13e minuut.
Diali met een sublieme pass. El-Chamid is nu in balbezit. Souayah is nu in balbezit. El-Chamid bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Chamid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Chouchane speelt de bal door. El Ouaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif is nu in balbezit. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eğribeten - Faregh Narr 2:0

19e minuut.
Daar is Chouchane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Chamid rent richting de bal. Souayah is nu in balbezit. El-Chamid bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Chamid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nafti niet meer kan verder spelen. Haliwa komt het veld opgelopen.

45e minuut.
El-Akil rent richting de bal. Ibn-Latif onderschept slim de pass. Ibn-Latif speelt de bal door. El Ouaer is nu in balbezit. El Ouaer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eğribeten - Faregh Narr 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Eğribeten 71%, Faregh Narr 29%.
FC Eğribeten - Faregh Narr 3:0

50e minuut.
Fadhel onderschept slim de pass. Fadhel geeft de bal voor. Ouertani met een sublieme pass. Ibn-Latif is nu in balbezit. Ibn-Latif schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Klungelig pakt M`Hadhebi de bal. Al-Makajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Makajid met een sublieme pass. Daar is Souayah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Souayah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif draait met de bal, schiet en ... Boussaid probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fekhma zal de hoekschop nemen. Abdulla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eğribeten - Faregh Narr 4:0

63e minuut.
Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaziri rent richting de bal. Ibn-Latif onderschept slim de pass. Ibn-Latif schiet op doel. Abdulla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eğribeten - Faregh Narr 5:0

72e minuut.
Delhoum geeft een lange en hoge pass. Hichem geeft een hoge lob. El Ouaer kopt de bal weg. Klungelig pakt Ibn-Latif de bal. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Fadhel geeft de bal voor. Rozin heeft problemen om de bal te vangen. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eğribeten - Faregh Narr 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Eğribeten 46%, Faregh Narr 54%.
FC Eğribeten - Faregh Narr 6:0