Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latif Dib Esi Meedan
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Klungelig pakt Atallah de bal. Atallah passt de bal met de wreef. Salim is nu in balbezit. Salim draait met de bal, schiet en ... Er-Rihani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Atallah onderschept slim de pass. Al-Gherini bereikt de bal nog maar net als eerste. Atallah maakt een afschuwelijke overtreding. Atallah krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Braham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salim geeft een hoge lob. Klungelig pakt Er-Rihani de bal. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Al-Gherini geeft een hoge lob. Hanini probeert de bal aan de voet te houden. Bouazizi is nu in balbezit. Bouazizi haalt uit met een fantastische trap. Ayari probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Dib 40%, Esi Meedan 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Latif Dib - Esi Meedan 0:0

69e minuut.
Adjoulnija bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjoulnija met een sublieme pass. Hanini rent richting de bal. Bouazizi verovert de bal door een tackle van achteren. Bouazizi haalt uit met een fantastische trap. Er-Rai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Dib - Esi Meedan 1:0

81e minuut.
Ribiero verovert de bal door een tackle van achteren. Ribiero geeft de bal voor. Naqid rent richting de bal. Naqid geeft de bal voor. Er-Rai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Inworp. Benhalimaya met de inworp. Kefi geeft de bal voor. Salim rent richting de bal. Salim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mnakri met een harde bal richting middenveld. Atallah kopt de bal weg. El-Chamadi heeft problemen om de bal te vangen. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Dib 33%, Esi Meedan 67%.
Latif Dib - Esi Meedan 1:0