Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.FU.KENNY Samit Ma`
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Mhadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Yassen begaat een overtreding. Mhadmi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mhadmi met een snel genomen vrije trap. Fuhrabi rent richting de bal. Fuhrabi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mhadmi speelt de bal door. Khodbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Khodbane passt de bal in één keer door. Fuhrabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrabi schiet op doel. Ben Neticha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
K.FU.KENNY - Samit Ma` 0:1

9e minuut.
Al-Juniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel rent richting de bal. Belaid onderschept slim de pass. Al-Juniy onderschept slim de pass. Al-Juniy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.FU.KENNY - Samit Ma` 1:1

9e minuut.
Fuhrabi passt de bal met de wreef. Atallah rent richting de bal. Atallah passt de bal in één keer door. Khodbane rent richting de bal. Khodbane schiet op doel. Ben Neticha bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mnakri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdelfattah met een sublieme pass. Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Saïbi verovert de bal door een tackle van achteren. Saïbi met een sublieme pass. Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Juniy is nu in balbezit. Al-Juniy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.FU.KENNY - Samit Ma` 2:1

35e minuut.
Doeltrap. Juma trapt de bal weg van het doel. Khodbane kopt de bal weg. Abdel is nu in balbezit. Abdel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mazin is nu in balbezit. Al-Juniy verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Juniy probeert naar een medespeler te passen. Abdel is nu in balbezit. Abdel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.FU.KENNY 40%, Samit Ma` 60%.
K.FU.KENNY - Samit Ma` 2:1

63e minuut.
Atallah passt de bal zonder na te denken. Fuhrabi rent richting de bal. El-Ubaid legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fuhrabi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Khodbane neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Inworp. Jalmadani met een snelle inworp. Mazin is nu in balbezit. Al-Juniy onderschept slim de pass. Al-Juniy geeft de bal voor. Juma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Atallah met een snelle inworp. Khodbane geeft een lange en hoge pass. El-Ubaid heeft problemen om de bal te vangen. Fuhrabi rent richting de bal. Fuhrabi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.FU.KENNY - Samit Ma` 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.FU.KENNY 38%, Samit Ma` 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.FU.KENNY - Samit Ma` 2:2