Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al- Sokkar Asfar Bekere
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Usmi onderschept slim de pass. Usmi probeert naar een medespeler te passen. Thagafi is nu in balbezit. Thagafi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Al-Dobieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozin is nu in balbezit. Rozin speelt de bal door. Thagafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thagafi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Machardiegui geeft de bal voor. Benie geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Khodbane de bal onder controle te krijgen. Mahjoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahjoub haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Doeltrap. Sahbani trapt de bal weg van het doel. Mahjoub kopt de bal weg. Thagafi controleert de bal met de borst. Thagafi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Sokkar - Asfar Bekere 1:0

16e minuut.
Mechergui met een sublieme pass. Benie is nu in balbezit. Thagafi onderschept slim de pass. Thagafi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Sokkar - Asfar Bekere 2:0

21e minuut.
Falken raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hakala komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Senoussi met een sublieme pass. Machranai is nu in balbezit. Machranai passt de bal in één keer door. Abdelfattah heeft problemen om de bal te vangen. Abdelfattah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fahmi is nu in balbezit. Usmi onderschept slim de pass. Usmi probeert naar een medespeler te passen. Thagafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thagafi haalt uit met een fantastische trap. Ruis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Usmi onderschept slim de pass. Usmi passt de bal in één keer door. Kaleel Hajjaji probeert de bal met de borst te controleren. Thagafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thagafi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al- Sokkar 40%, Asfar Bekere 60%.
Al- Sokkar - Asfar Bekere 2:0

59e minuut.
Usmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thagafi passt de bal met de wreef. Hakala met een sublieme pass. Mechergui rent richting de bal. Mechergui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kaleel Hajjaji rent richting de bal. Mahjoub onderschept slim de pass. Mahjoub probeert naar een medespeler te passen. Usmi is nu in balbezit. Usmi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Fahmi rent richting de bal. Tazariani onderschept slim de pass. Tazariani probeert naar een medespeler te passen. Thagafi is nu in balbezit. Thagafi draait met de bal, schiet en ... Ruis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Usmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Usmi draait met de bal, schiet en ... Kaleel Hajjaji verovert de bal door een tackle van achteren. Machranai kopt de bal weg. Kaleel Hajjaji heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al- Sokkar 36%, Asfar Bekere 64%.
Al- Sokkar - Asfar Bekere 2:0