Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asrag Khudra Racil Bohaira
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


14e minuut.
Hammami probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thagafi rent richting de bal. Alami begaat een overtreding. Alami krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Zitouni geeft de bal voor. Machardiegui kopt de bal weg. Hammami probeert de bal aan de voet te houden. Alami rent richting de bal. Alami schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rihmaian kopt de bal weg. Daar is Ben Younes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Younes passt de bal zonder na te denken. Alami is nu in balbezit. Alami haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asrag Khudra 58%, Racil Bohaira 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asrag Khudra - Racil Bohaira 0:0

55e minuut.
El-Jurowani speelt de bal door. Inworp. Suleiman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ibn-Seif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Seif geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Rihmaian passt de bal in één keer door. Tiabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi met een sublieme pass. Rozin is nu in balbezit. Rozin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Suleiman is nu in balbezit. Daar is Alami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chechia rent richting de bal. Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suleiman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rozin bereikt de bal nog maar net als eerste. AL-Sherki is nu in balbezit. Rozin verovert de bal door een tackle van achteren. Tiabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Asrag Khudra - Racil Bohaira 1:0

84e minuut.
Alami probeert naar een medespeler te passen. Suleiman is nu in balbezit. Rozin onderschept slim de pass. Tiabi rent richting de bal. Tiabi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asrag Khudra 52%, Racil Bohaira 48%.
Asrag Khudra - Racil Bohaira 1:0