Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rezil Sokkar Samit Mayia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Abdelhamid is nu in balbezit. Abdelhamid passt de bal zonder na te denken. Meftah rent richting de bal. Femah verovert de bal door een tackle van achteren. Femah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Meftah rent richting de bal. Abdelhamid onderschept slim de pass. Abdelhamid met een sublieme pass. Femah rent richting de bal. Femah draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Sokkar 47%, Samit Mayia 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rezil Sokkar - Samit Mayia 0:0

53e minuut.
Benhalima is nu in balbezit. Haytham tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benhalima raakt geblesseerd tijdens het duel. Ghazouani met een snel genomen vrije trap. Machranai heeft problemen om de bal te vangen. Mnakri speelt de bal door. Machranai is nu in balbezit. Machranai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Femah is nu in balbezit. Abdelhamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Femah bereikt de bal nog maar net als eerste. Femah schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tamir de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Tamir is nu in balbezit. Femah bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamir maakt een afschuwelijke overtreding. Tamir krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Klungelig pakt Meftah de bal. Benabdellah rent richting de bal. Benabdellah speelt de bal door. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rezil Sokkar - Samit Mayia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Sokkar 72%, Samit Mayia 28%.
Rezil Sokkar - Samit Mayia 1:0