Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Galon AC Nimr
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Ben Hassine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Hassine speelt de bal door. Daar is Haddar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bacha is nu in balbezit. Bacha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
El Euchi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Euchi geeft de bal voor. Bacha maakt een snoekduik en kopt de bal. Jalmadani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmadani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Amdouni onderschept slim de pass. Amdouni passt de bal met de wreef. Fahmi met een sublieme pass. Marzouki is nu in balbezit. Marzouki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Rapp verovert de bal door een tackle van achteren. Rapp met een sublieme pass. Mogaadi met een sublieme pass. Ingin rent richting de bal. Ingin draait met de bal, schiet en ... Mustafa bokst de bal weg.

38e minuut.
Salkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakala verovert de bal door een tackle van achteren. Hakala speelt de bal door. Bacha rent richting de bal. Bacha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Mogaadi onderschept slim de pass. Al-Gherini rent richting de bal. Mogaadi verovert de bal door een tackle van achteren. Ingin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Galon 48%, AC Nimr 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Galon - AC Nimr 0:0

66e minuut.
Rifa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hakala de bal. Hakala speelt de bal door. Bacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baghouli met een snelle inworp. Klungelig pakt Amdouni de bal. Amdouni geeft een hoge lob. Ingin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
El-Akil passt de bal in één keer door. Mogaadi is nu in balbezit. Mogaadi draait met de bal, schiet en ... El-Akil probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Galon - AC Nimr 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Galon 45%, AC Nimr 55%.
AC Galon - AC Nimr 1:0