Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Galon Sulb Eğribeten
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


30e minuut.
Ingin is nu in balbezit. Safi is nu in balbezit. Ingin verovert de bal door een tackle van achteren. Mogaadi is nu in balbezit. Mogaadi haalt uit met een fantastische trap. Benzarti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Al-Juniy heeft problemen om de bal te vangen. Mogaadi rent richting de bal. Al-Juniy onderschept slim de pass. Paal! Al-Juniy rent richting de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Amdouni heeft problemen om de bal te vangen. Safi verovert de bal door een tackle van achteren. Safi met een sublieme pass. Zouabi is nu in balbezit. Zouabi draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Khamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingin verovert de bal door een tackle van achteren. Ingin passt de bal in één keer door. Mogaadi rent richting de bal. Mogaadi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Galon 34%, Sulb Eğribeten 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Galon - Sulb Eğribeten 0:0

56e minuut.
Khamar rent richting de bal. Khamar probeert naar een medespeler te passen. Zouabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl rent richting de bal. Fudayl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Essediri met een snelle inworp. Rapp is nu in balbezit. Hathazari is nu in balbezit. Rapp verovert de bal door een tackle van achteren. Rapp geeft een hoge lob. Benzarti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Essediri passt de bal in één keer door. Dradeni rent richting de bal. Essediri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dradeni raakt geblesseerd tijdens het duel. Fudayl legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Galon - Sulb Eğribeten 0:1

79e minuut.
Mogaadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogaadi passt de bal in één keer door. Safi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amdouni is nu in balbezit. Amdouni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Mogaadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hathazari is nu in balbezit. Mogaadi rent richting de bal. Ingin rent richting de bal. Ingin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Galon 42%, Sulb Eğribeten 58%.
AC Galon - Sulb Eğribeten 0:1