Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al- Sokkar Macit Zeit
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.1
matig Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Thagafi rent richting de bal. Usmi rent richting de bal. Thagafi is nu in balbezit. Klungelig pakt Thagafi de bal. Thagafi schiet op doel. Laraïedh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Hamrouni passt de bal in één keer door. Abdelnader kan de bal niet met de borst controleren. Abdelnader passt de bal in één keer door. Benabdelkader bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabdelkader schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mechergui kopt de bal weg. Zafajar heeft problemen om de bal te vangen. Usmi rent richting de bal. Thagafi rent richting de bal. Thagafi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Sokkar - Macit Zeit 1:0

25e minuut.
Benabderrazik trapt de bal weg. Zafajar heeft problemen om de bal te vangen. Usmi is nu in balbezit. Thagafi rent richting de bal. Thagafi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Sokkar - Macit Zeit 2:0

32e minuut.
Hamrouni onderschept slim de pass. Hamrouni speelt de bal door. Er-Rihani bereikt de bal nog maar net als eerste. Usmi onderschept slim de pass. Usmi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Anwar met de inworp. Machardiegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabdelkader verovert de bal door een tackle van achteren. Benabdelkader schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al- Sokkar 56%, Macit Zeit 44%.
Al- Sokkar - Macit Zeit 2:0

47e minuut.
Usmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Usmi geeft een hoge lob. Ait Lahcen rent richting de bal. Tazariani verovert de bal door een tackle van achteren. Tazariani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Abdelnader rent richting de bal. Abdelnader geeft een hoge lob. El-Anwar bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Anwar draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Er-Rihani bereikt de bal nog maar net als eerste. Thagafi rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Benabderrazik ... Strafschop! Thagafi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Usmi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Laraïedh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Sokkar - Macit Zeit 3:0

71e minuut.
Abdelnader passt de bal in één keer door. Mechergui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechergui probeert naar een medespeler te passen. Benabdelkader is nu in balbezit. Benabdelkader schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zafajar rent richting de bal. Zafajar geeft een lange en hoge pass. Sahbani rent richting de bal. Benabdelkader onderschept slim de pass. Benabdelkader haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Machardiegui is nu in balbezit. Abdelnader rent richting de bal. Abdelnader probeert naar een medespeler te passen. Benabdelkader bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabdelkader draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Usmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thagafi rent richting de bal. Usmi is nu in balbezit. Thagafi is nu in balbezit. Thagafi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al- Sokkar 49%, Macit Zeit 51%.
Al- Sokkar - Macit Zeit 3:0