Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racil Bohaira Asfar Bekere
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Machranai met een snelle inworp. Louvini rent richting de bal. Louvini geeft een lange en hoge pass. Daar is Abdelfattah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdelfattah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Falken met de inworp. Al-Dobieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Younes begaat een overtreding. Ben Younes krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Louvini rent richting de bal. Louvini probeert naar een medespeler te passen. Meuni probeert naar een medespeler te passen. Abdelfattah is nu in balbezit. Abdelfattah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ben Younes bereikt de bal nog maar net als eerste. Falken verovert de bal door een tackle van achteren. Falken speelt de bal door. Abdelfattah is nu in balbezit. Abdelfattah haalt uit met een fantastische trap. El-Jurowani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Falken rent richting de bal. Falken speelt de bal door. Machardiegui is nu in balbezit. Abdelfattah onderschept slim de pass. Abdelfattah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Bohaira 46%, Asfar Bekere 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racil Bohaira - Asfar Bekere 0:0

59e minuut.
Slama geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machranai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Louvini rent richting de bal. Louvini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Suleiman onderschept slim de pass. Suleiman speelt de bal door. Machardiegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Suleiman is nu in balbezit. Suleiman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Machranai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Louvini controleert de bal met de borst. Machardiegui rent richting de bal. Machranai rent richting de bal. Machranai geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kaleel Hajjaji met een sublieme pass. Machardiegui is nu in balbezit. Machardiegui geeft een lange en hoge pass. Abdelfattah is nu in balbezit. Abdelfattah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kaleel Hajjaji speelt de bal door. Machranai bereikt de bal nog maar net als eerste. Machranai passt de bal in één keer door. Abdelfattah is nu in balbezit. Abdelfattah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Machardiegui verovert de bal door een tackle van achteren. Machardiegui met een sublieme pass. Alami bereikt de bal nog maar net als eerste. Alami draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Alami is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alami rent richting de bal. Alami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Bohaira - Asfar Bekere 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Bohaira 54%, Asfar Bekere 46%.
Racil Bohaira - Asfar Bekere 1:0