Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samit Samak Sulb Eğribeten
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
El Assali kopt de bal weg. Titsi probeert de bal aan de voet te houden. Mogaadi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mogaadi krijgt een gele kaart. Titsi raakt geblesseerd tijdens het duel. Fudayl kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Samak - Sulb Eğribeten 0:1

5e minuut.
Zouabi rent richting de bal. Haj Kacem rent richting de bal. Haj Kacem passt de bal met de wreef. Guitouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitouni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ghazouani is nu in balbezit. Fudayl verovert de bal door een tackle van achteren. Fudayl passt de bal in één keer door. Zouabi is nu in balbezit. Zouabi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Samak - Sulb Eğribeten 0:2

18e minuut.
Benjeddi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dradeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Benjeddi zijn tegenspeler op de grond. Benjeddi krijgt een gele kaart. Dradeni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hathazari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zouabi rent richting de bal. Zouabi haalt uit met een fantastische trap. El Assali probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Guitouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingin onderschept slim de pass. Ingin probeert naar een medespeler te passen. Zouabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouabi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Fudayl probeert naar een medespeler te passen. Zouabi is nu in balbezit. El Assali onderschept slim de pass. Fudayl onderschept slim de pass. Fudayl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Samak - Sulb Eğribeten 0:3

25e minuut.
Askari trapt de bal weg van het doel. Khamar kopt de bal weg. El Assali rent richting de bal. Fudayl verovert de bal door een tackle van achteren. Fudayl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Yahia probeert de bal aan de voet te houden. Hathazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hathazari zijn tegenspeler op de grond. Hathazari krijgt een gele kaart. Hathazari wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hathazari kan niet meer verder spelen. Driedi komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Titsi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neagone. Titsi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Titsi met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Dradeni de bal. Zouabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouabi schiet op doel. Askari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Samak - Sulb Eğribeten 0:4

38e minuut.
Dradeni met de inworp. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl geeft een lange en hoge pass. Zouabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouabi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Samak - Sulb Eğribeten 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Samak 67%, Sulb Eğribeten 33%.
Samit Samak - Sulb Eğribeten 0:5

65e minuut.
Dradeni onderschept slim de pass. Ghazouani bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dradeni zijn tegenspeler op de grond. Dradeni is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

69e minuut.
Khamar rent richting de bal. Neagone verovert de bal door een tackle van achteren. Neagone geeft de bal voor. Hathazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hathazari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Neagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouabi rent richting de bal. Al-Tizieriani rent richting de bal. Zouabi onderschept slim de pass. Zouabi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Samak 52%, Sulb Eğribeten 48%.
Samit Samak - Sulb Eğribeten 0:5