Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mecnun Gabal Bezii Bum
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
2 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Jlidi passt de bal zonder na te denken. Alaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapp rent richting de bal. Alaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Alaoui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Alaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Khaled verovert de bal door een tackle van achteren. Khaled probeert naar een medespeler te passen. Chabbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabbi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Souayah passt de bal zonder na te denken. Daar is Sahbani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Hassine rent richting de bal. Sahbani verovert de bal door een tackle van achteren. Sahbani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecnun Gabal 41%, Bezii Bum 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mecnun Gabal - Bezii Bum 0:0

70e minuut.
Alaoui is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rapp. Alaoui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alaoui zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Hmida de bal. Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecnun Gabal - Bezii Bum 0:1

83e minuut.
Rapp geeft een hoge lob. Siamiadi geeft de bal voor. Daar is Chabbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jlidi onderschept slim de pass. Jlidi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecnun Gabal 55%, Bezii Bum 45%.
Mecnun Gabal - Bezii Bum 0:1