Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mecnun Gabal Tayyib Uf`uwan
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


12e minuut.
Tonati geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Khaled de bal onder controle te krijgen. Krid rent richting de bal. Sahbani is nu in balbezit. Sahbani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Ettayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahbani verovert de bal door een tackle van achteren. Abdel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sahbani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ettayeb zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Hathazari speelt de bal door. Chabbi rent richting de bal. Krid begaat een overtreding. Krid krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Tonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonati geeft een lange en hoge pass. Khaled probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sahbani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahbani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecnun Gabal 53%, Tayyib Uf`uwan 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mecnun Gabal - Tayyib Uf`uwan 0:0

49e minuut.
Louati passt de bal zonder na te denken. Fekhi rent richting de bal. Rapp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rapp krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Ben Slimane is nu in balbezit. Ben Slimane geeft de bal voor. Krid kan de bal niet met de borst controleren. Khaled is nu in balbezit. Khaled schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bouchioua geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tonati met de inworp. Khaled bereikt de bal nog maar net als eerste. Khaled schiet op doel. Fahradi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Inworp. Ben Slimane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abu-Yassen probeert naar een medespeler te passen. Fekhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhi draait met de bal, schiet en ... Fekhi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Krid rent richting de bal. Krid passt de bal zonder na te denken. Daar is El-Ubaid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Er-Rai rent richting de bal. Er-Rai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecnun Gabal 43%, Tayyib Uf`uwan 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mecnun Gabal - Tayyib Uf`uwan 0:0