Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esi Hileb Esi Ra`d
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
32% Spel op eigen helft 68%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Al-Juniy verovert de bal door een tackle van achteren. Saidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saidi draait met de bal, schiet en ... Fahmi probeert de bal aan de voet te houden. Mechergui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esi Hileb - Esi Ra`d 0:1

19e minuut.
Riaki onderschept slim de pass. Riaki passt de bal met de wreef. El Ouaer met een sublieme pass. Saidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saidi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esi Hileb - Esi Ra`d 0:2

30e minuut.
Dradeni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanini geeft de bal voor. Hammi is nu in balbezit. Hammi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tlemçani is nu in balbezit. Tlemçani passt de bal met de wreef. Al-Juniy rent richting de bal. Saidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saidi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esi Hileb 33%, Esi Ra`d 67%.
Esi Hileb - Esi Ra`d 0:2

52e minuut.
Dradeni is nu in balbezit. Dradeni passt de bal met de wreef. Khodbane rent richting de bal. Hammi onderschept slim de pass. Hammi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Sdiri de bal. Haj Kacem is nu in balbezit. Haj Kacem haalt uit met een fantastische trap. Ghazouani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esi Hileb - Esi Ra`d 1:2

58e minuut.
Khanchil bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanchil geeft een lange en hoge pass. Hanini kopt de bal weg. Haj Kacem rent richting de bal. Haj Kacem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esi Hileb 31%, Esi Ra`d 69%.
Esi Hileb - Esi Ra`d 1:2