Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asfar Galon Asrag Mayia
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Zenaidi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakri rent richting de bal. Bakri geeft een lange en hoge pass. Jedidi is nu in balbezit. Jedidi haalt uit met een fantastische trap. Haliwa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
El Euchi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Euchi met een sublieme pass. Elabasaniri is nu in balbezit. Khmili verovert de bal door een tackle van achteren. Khmili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Galon - Asrag Mayia 0:1

24e minuut.
Bakri is nu in balbezit. Bakri speelt de bal door. Khmili is nu in balbezit. Hammami bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammami schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asfar Galon 55%, Asrag Mayia 45%.
Asfar Galon - Asrag Mayia 0:1

58e minuut.
Salim Mustafa rent richting de bal. Hammadou verovert de bal door een tackle van achteren. Hammadou probeert naar een medespeler te passen. Fellatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellatah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hammami raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abdelmajid komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Daar is Abdelmajid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdelmajid passt de bal met de wreef. Khmili bereikt de bal nog maar net als eerste. Khmili draait met de bal, schiet en ... Osmyniji probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Galon - Asrag Mayia 0:2

89e minuut.
Siamiadi passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zenaidi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakri controleert de bal met de borst. Bakri geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asfar Galon 49%, Asrag Mayia 51%.
Asfar Galon - Asrag Mayia 0:2