Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asfar Galon Esi Hileb
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Benachour is nu in balbezit. Elabasaniri onderschept slim de pass. Dradeni begaat een overtreding. Dradeni krijgt een gele kaart. Elabasaniri wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Elabasaniri kan niet meer verder spelen. Boumijel komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Fellatah passt de bal met de wreef. Hammadou is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hammadou geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rapp krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Osmyniji rent richting de bal. Haj Kacem bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmyniji is nu in balbezit. Haj Kacem verovert de bal door een tackle van achteren. Haj Kacem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Al-Malik rent richting de bal. Rapp onderschept slim de pass. Rapp haalt uit met een fantastische trap. Rihmaian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Galon - Esi Hileb 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asfar Galon 57%, Esi Hileb 43%.
Asfar Galon - Esi Hileb 1:0

50e minuut.
Laraïedh bereikt de bal nog maar net als eerste. Benachour begaat een overtreding. Laraïedh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laraïedh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Rihmaian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapp is nu in balbezit. Rapp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Atachi heeft problemen om de bal te vangen. Atachi geeft een lange en hoge pass. Dradeni probeert de bal aan de voet te houden. Fellatah is nu in balbezit. Fellatah schiet op doel. Paal!

59e minuut.
Boumijel rent richting de bal. Hanini is nu in balbezit. Boumijel begaat een overtreding. Hanini roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hanini kan niet meer verder spelen. Taïder komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Laraïedh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Boumijel de bal. Boumijel passt de bal in één keer door. Fellatah is nu in balbezit. Fellatah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Galon - Esi Hileb 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asfar Galon 54%, Esi Hileb 46%.
Asfar Galon - Esi Hileb 2:0