Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sulb Malik Osayer Sekrun
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Tazariani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hichri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hichri met een sublieme pass. Haj-Saleh rent richting de bal. Haj-Saleh draait met de bal, schiet en ... Salimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Dali speelt de bal door. Tazariani rent richting de bal. Tazariani met een sublieme pass. Kabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabella haalt uit met een fantastische trap. Salimi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Salim Mustafa is nu in balbezit. Mtimet verovert de bal door een tackle van achteren. Mtimet probeert naar een medespeler te passen. Zitouni is nu in balbezit. Zitouni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Tazariani is nu in balbezit. Dali verovert de bal door een tackle van achteren. Dali passt de bal in één keer door. Hichri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hichri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Azaiez speelt de bal door. Tazariani is nu in balbezit. Tazariani geeft een hoge lob. Kabella is nu in balbezit. Kabella haalt uit met een fantastische trap. Salimi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Malik - Osayer Sekrun 0:1

29e minuut.
Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim Mustafa geeft de bal voor. Kabella is nu in balbezit. Daar is Kabella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mtimet geeft de bal voor. Femah kopt de bal weg. Klungelig pakt Tazariani de bal. Zitouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitouni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Souayah bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek rent richting de bal. Souayah probeert naar een medespeler te passen. Hichri is nu in balbezit. Hichri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Malik 48%, Osayer Sekrun 52%.
Sulb Malik - Osayer Sekrun 0:1

56e minuut.
Azaiez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mtimet met een snelle inworp. Hichri is nu in balbezit. Hichri geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Haj-Saleh probeert naar een medespeler te passen. Chabbi is nu in balbezit. Kabella maakt een afschuwelijke overtreding. Kabella krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Marzaoubi geeft een hoge lob. Inworp. Mtimet met de inworp. Hichri rent richting de bal. Hichri geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Marzaoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzaoubi geeft de bal voor. Kabella kopt de bal weg. Haj-Saleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj-Saleh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Malik 16%, Osayer Sekrun 84%.
Sulb Malik - Osayer Sekrun 0:1