Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bezii Bum Racil Tal
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.5
hopeless Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Jlidi onderschept slim de pass. Nafarzani verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Qasem Ibn-Faisal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alaoui rent richting de bal. Alaoui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Tiabi trapt de bal weg van het doel. Al-Tizieriani kopt de bal weg. Ben Hassine bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejaoumi is nu in balbezit. Bejaoumi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Bum - Racil Tal 0:1

8e minuut.
Alaoui is nu in balbezit. Alaoui met een sublieme pass. Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira haalt uit met een fantastische trap. Abdelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Alaoui is nu in balbezit. Bejaoumi onderschept slim de pass. Siamiadi is nu in balbezit. Bejaoumi verovert de bal door een tackle van achteren. Bejaoumi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Ben Hassine de bal onder controle te krijgen. Bejaoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Hassine is nu in balbezit. Al-Tizieriani rent richting de bal. Al-Tizieriani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nouira is nu in balbezit. Simidi onderschept slim de pass. Simidi geeft een hoge lob. Jlidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jlidi draait met de bal, schiet en ... Tiabi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Bum 37%, Racil Tal 63%.
Bezii Bum - Racil Tal 0:1

48e minuut.
Souayah rent richting de bal. Souayah geeft een lange en hoge pass. Ben Barek speelt de bal door. Nouira is nu in balbezit. Nouira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Qasem Ibn-Faisal met een sublieme pass. Souayah bereikt de bal nog maar net als eerste. Souayah passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bejaoumi de bal. Bejaoumi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nafarzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaoui is nu in balbezit. Alaoui passt de bal met de wreef. Nouira is nu in balbezit. Nouira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Alaoui probeert naar een medespeler te passen. Souayah is nu in balbezit. Al-Tizieriani begaat een overtreding. Al-Tizieriani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Bum 43%, Racil Tal 57%.
Bezii Bum - Racil Tal 0:1