Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mecnun Gabal Asrag Mayia
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Kaleel Hajjaji speelt de bal door. Tonati is nu in balbezit. Jedidi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tonati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tonati met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Khmili is nu in balbezit. Abdelmajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabbi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdelmajid is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abdelmajid komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecnun Gabal - Asrag Mayia 0:1

14e minuut.
Jedidi onderschept slim de pass. Jedidi met een sublieme pass. Zenaidi is nu in balbezit. Ettayeb onderschept slim de pass. Ettayeb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sahbani passt de bal in één keer door. Jedidi is nu in balbezit. Khaled verovert de bal door een tackle van achteren. Sahbani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahbani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rapp passt de bal zonder na te denken. El-Ubaid rent richting de bal. El-Ubaid passt de bal in één keer door. Ettayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayeb geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Benzarti met een sublieme pass. Daar is Salim Mustafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khaled bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahbani is nu in balbezit. Sahbani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecnun Gabal 43%, Asrag Mayia 57%.
Mecnun Gabal - Asrag Mayia 0:1

47e minuut.
Rapp bereikt de bal nog maar net als eerste. El Euchi verovert de bal door een tackle van achteren. El Euchi geeft de bal voor. Sahbani is nu in balbezit. Sahbani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mecnun Gabal - Asrag Mayia 1:1

49e minuut.
Abdelmajid probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Khmili de bal. Khaled tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khmili wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Khmili kan niet meer verder spelen. Bartholomeu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Zenaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayeb verovert de bal door een tackle van achteren. Ettayeb passt de bal met de wreef. Khaled rent richting de bal. Khaled draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Salim Mustafa speelt de bal door. Klungelig pakt Jedidi de bal. Jedidi geeft een lange en hoge pass. Bartholomeu is nu in balbezit. Bartholomeu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Abdelmajid probeert naar een medespeler te passen. Bartholomeu is nu in balbezit. Chabbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu is nu in balbezit. Bartholomeu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecnun Gabal - Asrag Mayia 1:2

84e minuut.
Kaleel Hajjaji is nu in balbezit. El Euchi onderschept slim de pass. El Euchi probeert naar een medespeler te passen. Abdelmajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelmajid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mecnun Gabal - Asrag Mayia 1:3

87e minuut.
Abdelmajid probeert naar een medespeler te passen. Bartholomeu is nu in balbezit. Chabbi rent richting de bal. Bartholomeu verovert de bal door een tackle van achteren. Bartholomeu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecnun Gabal 61%, Asrag Mayia 39%.
Mecnun Gabal - Asrag Mayia 1:3