Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yamien Haliç Sağir Esi Tal
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten redelijk
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Benmbarek probeert naar een medespeler te passen. Belaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belaid passt de bal met de wreef. Attayer rent richting de bal. Attayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yamien Haliç Sağir - Esi Tal 1:0

18e minuut.
Simidi rent richting de bal. Benmbarek verovert de bal door een tackle van achteren. Benzarti is nu in balbezit. Benmbarek verovert de bal door een tackle van achteren. Benmbarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yamien Haliç Sağir - Esi Tal 2:0

20e minuut.
Benmbarek verovert de bal door een tackle van achteren. Benmbarek met een sublieme pass. Attayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Attayer draait met de bal, schiet en ... Ben Aziza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Gabsi is nu in balbezit. Zouaghi begaat een overtreding. Gabsi raakt geblesseerd tijdens het duel. Gabsi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dali is nu in balbezit. Dali draait met de bal, schiet en ... Ben Aziza bokst de bal weg. Klungelig pakt Kalabane de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yamien Haliç Sağir - Esi Tal 3:0

25e minuut.
Gabsi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benmbarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Simidi begaat een overtreding. Simidi krijgt een gele kaart. Benmbarek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benmbarek wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yamien Haliç Sağir 45%, Esi Tal 55%.
Yamien Haliç Sağir - Esi Tal 3:0

56e minuut.
El Assali bereikt de bal nog maar net als eerste. Oueslati verovert de bal door een tackle van achteren. Oueslati speelt de bal door. Attayer is nu in balbezit. Attayer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dali rent richting de bal. Dali met een sublieme pass. Zouaghi rent richting de bal. Belaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belaid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
El-Padiari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chedli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yamien Haliç Sağir 33%, Esi Tal 67%.
Yamien Haliç Sağir - Esi Tal 3:0