Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aswad Wahs Fouk Meedan
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.9 gemiddelde waardering 19.8
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


25e minuut.
Riaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwannakeeree verovert de bal door een tackle van achteren. Suwannakeeree speelt de bal door. Bouaziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouaziz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hakala rent richting de bal. Hakala geeft een hoge lob. Suri kan de bal niet met de borst controleren. Bouaziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouaziz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ben Ahmed probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Wahs 60%, Fouk Meedan 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aswad Wahs - Fouk Meedan 0:0

61e minuut.
Shaariff met een snelle inworp. Klungelig pakt Ribiero de bal. Ribiero passt de bal met de wreef. Muthanna rent richting de bal. Muthanna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aswad Wahs - Fouk Meedan 0:1

65e minuut.
Adjoulnija geeft een lange en hoge pass. Kabella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alami met een sublieme pass. Djaâffar bereikt de bal nog maar net als eerste. Djaâffar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Aswad Wahs - Fouk Meedan 0:2

67e minuut.
Qassem Yousef verovert de bal door een tackle van achteren. Qassem Yousef geeft een lange en hoge pass. Abbes probeert de bal aan de voet te houden. Muthanna is nu in balbezit. Muthanna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Shaariff bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjoulnija rent richting de bal. Adjoulnija passt de bal met de wreef. Djaâffar bereikt de bal nog maar net als eerste. Djaâffar haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Wahs 55%, Fouk Meedan 45%.
Aswad Wahs - Fouk Meedan 0:2