Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Sikkiyn Bezii Zeit
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bouzaiene passt de bal in één keer door. Rouissi rent richting de bal. Rouissi met een sublieme pass. Mhamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhamdi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bouzaiene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiene passt de bal met de wreef. Hurajah heeft problemen om de bal te vangen. Hurajah haalt uit met een fantastische trap. Melliti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rajhi met een sublieme pass. Melliti speelt de bal door. Abdelmajid probeert naar een medespeler te passen. Mhamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhamdi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Sikkiyn - Bezii Zeit 1:0

42e minuut.
Rouissi rent richting de bal. Rouissi geeft een lange en hoge pass. Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Traore geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Sikkiyn 57%, Bezii Zeit 43%.
SC Sikkiyn - Bezii Zeit 1:0

48e minuut.
Daar is Mhamdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krir rent richting de bal. Mhamdi verovert de bal door een tackle van achteren. Mhamdi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Sikkiyn - Bezii Zeit 2:0

69e minuut.
Bouzaiene rent richting de bal. Hurajah bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiene bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurajah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurajah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bugarani trapt de bal weg van het doel. Bouzaiene kopt de bal weg. Louati bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurajah verovert de bal door een tackle van achteren. Hurajah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Sikkiyn 60%, Bezii Zeit 40%.
SC Sikkiyn - Bezii Zeit 2:0