Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sahel Bum Aswad Wahs
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Masmoudi controleert de bal met de borst. Hakala is nu in balbezit. Masmoudi begaat een overtreding. Masmoudi krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Abbes speelt de bal door. Hakala rent richting de bal. Hakala geeft een lange en hoge pass. Laroussi rent richting de bal. Laroussi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inworp. Adjoulnija met de inworp. Suwannakeeree is nu in balbezit. Suwannakeeree geeft een hoge lob. Bouaziz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Abbes is nu in balbezit. Abbes geeft een lange en hoge pass. Masmoudi kopt de bal weg. Bouaziz probeert de bal met de borst te controleren. Bouaziz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Bum - Aswad Wahs 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Bum 60%, Aswad Wahs 40%.
Sahel Bum - Aswad Wahs 0:1

52e minuut.
Ghanmi met een harde bal richting middenveld. Laroussi is nu in balbezit. Laroussi geeft een hoge lob. Daar is Bouaziz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouaziz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Bum - Aswad Wahs 0:2

53e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Khouaja niet meer kan verder spelen. Ouertuni komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Klungelig pakt Er-Rai de bal. Adjoulnija probeert naar een medespeler te passen. Kubane bereikt de bal nog maar net als eerste. Khelifi is nu in balbezit. Khelifi schiet op doel. Sukbuni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Kabella rent richting de bal. Bin-Amin onderschept slim de pass. Bouaziz verovert de bal door een tackle van achteren. Kabella is nu in balbezit. Kabella draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Bum 70%, Aswad Wahs 30%.
Sahel Bum - Aswad Wahs 0:2