Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AL AHLY89 SC Ahmar Samak
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 21.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Benie bereikt de bal nog maar net als eerste. Benie passt de bal zonder na te denken. Nizar is nu in balbezit. Nizar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ayub kopt de bal weg. Nafarzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafarzani geeft een hoge lob. El-Chamid maakt een snoekduik en kopt de bal. Yasin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AL AHLY89 SC - Ahmar Samak 1:0

24e minuut.
El-Chamid rent richting de bal. El-Chamid passt de bal zonder na te denken. Nafarzani rent richting de bal. Nafarzani passt de bal zonder na te denken. Yusri bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ayub geeft een lange en hoge pass. Nafarzani is nu in balbezit. Nafarzani passt de bal in één keer door. Abu-Yassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Yassen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
AhmadAla met de inworp. Benie rent richting de bal. Benie passt de bal met de wreef. Nizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AL AHLY89 SC - Ahmar Samak 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL AHLY89 SC 49%, Ahmar Samak 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AL AHLY89 SC - Ahmar Samak 1:1

56e minuut.
AhmadAla bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Zerrouki ... Strafschop! AhmadAla raakt geblesseerd tijdens het duel. Benie kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Malle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AL AHLY89 SC - Ahmar Samak 1:2

69e minuut.
El-Chamid bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Chamid geeft de bal voor. Daar is Manar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nizar verovert de bal door een tackle van achteren. Nizar schiet op doel. Malle bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL AHLY89 SC 58%, Ahmar Samak 42%.
AL AHLY89 SC - Ahmar Samak 1:2