Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esi Shibel SC Wahs
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Yaseen onderschept slim de pass. Yaseen passt de bal in één keer door. Mas`ud rent richting de bal. Ihab verovert de bal door een tackle van achteren. Ihab haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Usmi heeft problemen om de bal te vangen. Kabella rent richting de bal. Usmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Usmi krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Husam kopt de bal weg. Mhadmi is nu in balbezit. Mhadmi met een sublieme pass. Kabella rent richting de bal. Kabella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Yaseen rent richting de bal. Yassen verovert de bal door een tackle van achteren. Yassen passt de bal zonder na te denken. Kabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabella draait met de bal, schiet en ... Sarwat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Yassen onderschept slim de pass. Yassen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kabella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabella schiet op doel. Sarwat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esi Shibel - SC Wahs 0:1

25e minuut.
Husam bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslam rent richting de bal. Husam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Husam krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esi Shibel 51%, SC Wahs 49%.
Esi Shibel - SC Wahs 0:1

87e minuut.
Yaseen onderschept slim de pass. Yaseen probeert naar een medespeler te passen. Mhadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Husam onderschept slim de pass. Husam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esi Shibel 51%, SC Wahs 49%.
Esi Shibel - SC Wahs 0:1