Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Badıl Alfa HenTai XX
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 25.5
poor Schieten good
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Mhadmi geeft een hoge lob. Meini probeert de bal aan de voet te houden. Đức Mạnh speelt de bal door. Mănăilă rent richting de bal. Mănăilă draait met de bal, schiet en ... Abd-al-Salam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Mera is nu in balbezit. Mera geeft de bal voor. Daar is Haytham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mănăilă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Fakhri is nu in balbezit. Fakhri geeft een lange en hoge pass. Haytham probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mănăilă is nu in balbezit. Mănăilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Đức Mạnh is nu in balbezit. Mhadmi verovert de bal door een tackle van achteren. Wilga rent richting de bal. Mhadmi onderschept slim de pass. Mhadmi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Wilga speelt de bal door. Rozin geeft de bal voor. Ghadbhum rent richting de bal. Mănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mănăilă haalt uit met een fantastische trap. Abd-al-Salam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Badıl Alfa 57%, HenTai XX 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Badıl Alfa - HenTai XX 0:0

68e minuut.
Fakhri is nu in balbezit. Fakhri haalt uit met een fantastische trap. Daar is Đức Mạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đức Mạnh geeft een hoge lob. Mănăilă krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Đức Mạnh passt de bal zonder na te denken. Rozin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakri. Bakri krijgt een gele kaart. Rozin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cervilla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Haytham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mănăilă draait met de bal, schiet en ... Abd-al-Salam bokst de bal weg.

76e minuut.
Nijhhuis geeft een hoge lob. Meini speelt de bal door. Fakhri rent richting de bal. Fakhri draait met de bal, schiet en ... Abd-al-Salam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Badıl Alfa - HenTai XX 0:1

79e minuut.
Đức Mạnh kopt de bal weg. Nijhhuis heeft problemen om de bal te vangen. Mănăilă rent richting de bal. Mănăilă draait met de bal, schiet en ... Abd-al-Salam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Badıl Alfa - HenTai XX 0:2

81e minuut.
Asma probeert de bal aan de voet te houden. Đức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Đức Mạnh probeert naar een medespeler te passen. Mănăilă is nu in balbezit. Mănăilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Badıl Alfa - HenTai XX 0:3

85e minuut.
Mănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhri rent richting de bal. Fakhri probeert naar een medespeler te passen. Mănăilă is nu in balbezit. Mănăilă haalt uit met een fantastische trap. Abd-al-Salam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Badıl Alfa - HenTai XX 0:4

88e minuut.
Mhadmi speelt de bal door. Ghassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilga is nu in balbezit. Ghassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghassan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mănăilă is nu in balbezit. Mănăilă draait met de bal, schiet en ... Daar is Nijhhuis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fakhri rent richting de bal. Fakhri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Badıl Alfa 60%, HenTai XX 40%.
Badıl Alfa - HenTai XX 0:4