Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Wahs Ahmar Samak
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Aslam bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslam geeft de bal voor. Klungelig pakt Muhammad de bal. Imam bereikt de bal nog maar net als eerste. Imam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Khalil met een sublieme pass. Kabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabella passt de bal zonder na te denken. Nizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabella probeert naar een medespeler te passen. Nizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizar haalt uit met een fantastische trap. Tamir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Wahs - Ahmar Samak 0:1

18e minuut.
Yusuf rent richting de bal. Yusuf geeft een lange en hoge pass. Daar is Imam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Wahs - Ahmar Samak 1:1

23e minuut.
Aslam heeft problemen om de bal te vangen. Shakir rent richting de bal. Met opzet legt Aslam zijn tegenspeler op de grond. Aslam krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Shakir heeft problemen om de bal te vangen. Aslam verovert de bal door een tackle van achteren. Aslam met een sublieme pass. Kabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Wahs - Ahmar Samak 2:1

38e minuut.
Ayub met een sublieme pass. Ejukezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslam verovert de bal door een tackle van achteren. Aslam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Wahs - Ahmar Samak 3:1

44e minuut.
Yassen speelt de bal door. Kabella rent richting de bal. Ayub is nu in balbezit. Kabella verovert de bal door een tackle van achteren. Kabella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Wahs 36%, Ahmar Samak 64%.
SC Wahs - Ahmar Samak 3:1

46e minuut.
Figlis rent richting de bal. Kabella onderschept slim de pass. Kabella speelt de bal door. Nizar is nu in balbezit. Nizar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kabella rent richting de bal. Mas`ud is nu in balbezit. Kabella verovert de bal door een tackle van achteren. Kabella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Wahs - Ahmar Samak 3:2

62e minuut.
Mas`ud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mas`ud passt de bal met de wreef. Muhammad is nu in balbezit. Imam onderschept slim de pass. Imam geeft een hoge lob. Yasin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Kabella kan de bal niet met de borst controleren. Yassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kabella zijn tegenspeler op de grond. Kabella krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Aslam passt de bal in één keer door. Shakir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabella is nu in balbezit. Aslam rent richting de bal. Aslam haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Ayub de bal onder controle te krijgen. Imam rent richting de bal. Imam schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Wahs 48%, Ahmar Samak 52%.
SC Wahs - Ahmar Samak 3:2