Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esi Shibel AL AHLY89 SC
Normal Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Sarwat trapt de bal weg. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail geeft een lange en hoge pass. El-Chamid is nu in balbezit. El-Chamid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Husayn passt de bal in één keer door. Siamiadi is nu in balbezit. Siamiadi met een sublieme pass. Ihab bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihab haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Malle trapt de bal weg. El-Chamid kopt de bal weg. Daar is Salkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yusri bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ismail probeert naar een medespeler te passen. Malik heeft problemen om de bal te vangen. Malik passt de bal in één keer door. Yusri bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mahmud geeft een lange en hoge pass. Nafarzani kopt de bal weg. Salkin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yusri bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusri haalt uit met een fantastische trap. Sarwat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Esi Shibel - AL AHLY89 SC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esi Shibel 42%, AL AHLY89 SC 58%.
Esi Shibel - AL AHLY89 SC 0:1

55e minuut.
Chouchane onderschept slim de pass. Chouchane passt de bal in één keer door. Ihab bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihab schiet op doel. Na een snelle pass probeert Driedi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Usmi onderschept slim de pass. Usmi geeft een hoge lob. El-Akil kopt de bal weg. Ihab is nu in balbezit. Ihab schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Esi Shibel - AL AHLY89 SC 1:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manar met een snelle inworp. Ismail rent richting de bal. Siamiadi verovert de bal door een tackle van achteren. Siamiadi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Abu-Yassen geeft de bal voor. Salkin kopt de bal weg. Husayn bereikt de bal nog maar net als eerste. Husayn geeft een lange en hoge pass. Ihab krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Malik kopt de bal weg. Usmi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yusri rent richting de bal. Yusri schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esi Shibel 26%, AL AHLY89 SC 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esi Shibel - AL AHLY89 SC 1:1