Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Premium Saudi Sokker Team SC Qalb
3-4-3 Tactical Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


23e minuut.
Mahmud passt de bal met de wreef. Ben Slimane is nu in balbezit. Ben Slimane passt de bal zonder na te denken. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud draait met de bal, schiet en ... Sabir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Mangal verovert de bal door een tackle van achteren. Mangal passt de bal in één keer door. Daar is Juzizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamdan rent richting de bal. Hamdan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sha`ban verovert de bal door een tackle van achteren. Sha`ban passt de bal in één keer door. Mahmud is nu in balbezit. Mahmud schiet op doel. Sabir probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sha`ban met een sublieme pass. Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim Mustafa passt de bal in één keer door. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Premium Saudi Sokker Team - SC Qalb 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Premium Saudi Sokker Team 62%, SC Qalb 38%.
Premium Saudi Sokker Team - SC Qalb 0:1

49e minuut.
Falatah geeft een hoge lob. Inworp. Ben Slimane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mahmud rent richting de bal. Mahmud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sellimi met een sublieme pass. Mahmud is nu in balbezit. Lounes begaat een overtreding. Lounes krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Lounes probeert naar een medespeler te passen. Hamdan is nu in balbezit. Hamdan passt de bal in één keer door. Mangal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangal haalt uit met een fantastische trap. Jamil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Premium Saudi Sokker Team 53%, SC Qalb 47%.
Premium Saudi Sokker Team - SC Qalb 0:1