Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sulb Batal Esi Samola
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19
weak Schieten hopeless
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Qasim kopt de bal weg. Ra`fat bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasir verovert de bal door een tackle van achteren. Yasir schiet op doel. Fekih maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Batal - Esi Samola 1:0

11e minuut.
Asim speelt de bal door. Azizudeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasir verovert de bal door een tackle van achteren. Yasir haalt uit met een fantastische trap. Farag probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fekih verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Selim kopt de bal weg. Qasim heeft problemen om de bal te vangen. Abd al-Haqq rent richting de bal. Qasim onderschept slim de pass. Qasim draait met de bal, schiet en ... Fekih kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Jait passt de bal zonder na te denken. Ra`fat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boussaid met een sublieme pass. Najib is nu in balbezit. Najib schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Batal 53%, Esi Samola 47%.
Sulb Batal - Esi Samola 1:0

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jait zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ra`fat rent richting de bal. Qasim onderschept slim de pass. Qasim geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Batal 50%, Esi Samola 50%.
Sulb Batal - Esi Samola 1:0