Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Premium Saudi Sokker Team HenTai XX
3-4-3 Tactical Tactiek 433
38% Balbezit 62%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 26.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Rozin geeft de bal voor. Fakhri is nu in balbezit. Falatah legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fakhri raakt geblesseerd tijdens het duel. Ghadbhum zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Meini verovert de bal door een tackle van achteren. Meini met een sublieme pass. Daar is Sorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamdan is nu in balbezit. Hamdan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cervilla speelt de bal door. Fakhri rent richting de bal. Fakhri speelt de bal door. Mănăilă is nu in balbezit. Mănăilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Inworp. Salih met een snelle inworp. Ghadbhum bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Premium Saudi Sokker Team - HenTai XX 0:1

29e minuut.
Rozin is nu in balbezit. Rozin geeft een hoge lob. Mănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mănăilă draait met de bal, schiet en ... Sabir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Premium Saudi Sokker Team - HenTai XX 0:2

33e minuut.
Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu geeft de bal voor. Ghadbhum is nu in balbezit. Salih is nu in balbezit. Salih geeft de bal voor. Sabir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mănăilă is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Premium Saudi Sokker Team - HenTai XX 0:3

39e minuut.
Tariq speelt de bal door. Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Đức Mạnh begaat een overtreding. Hamdan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hamdan kan niet meer verder spelen. Machardiegui zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Benmbarek bokst de bal weg. Juzizi rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wilga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilga speelt de bal door. Hadden bereikt de bal nog maar net als eerste. Mănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Mănăilă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mănăilă draait met de bal, schiet en ... Sabir maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Premium Saudi Sokker Team - HenTai XX 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Premium Saudi Sokker Team 51%, HenTai XX 49%.
Premium Saudi Sokker Team - HenTai XX 0:4

48e minuut.
Mangal heeft problemen om de bal te vangen. Wilga verovert de bal door een tackle van achteren. Salih rent richting de bal. Salih haalt uit met een fantastische trap. Sabir probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Inworp. Meini met een snelle inworp. Ghadbhum kan de bal niet met de borst controleren. Đức Mạnh is nu in balbezit. Đức Mạnh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mahjoub is nu in balbezit. Mahjoub geeft een lange en hoge pass. Mangal kopt de bal weg. Juzizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzizi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Machardiegui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falatah controleert de bal met de borst. Mănăilă rent richting de bal. Mănăilă schiet op doel. Sabir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Premium Saudi Sokker Team 71%, HenTai XX 29%.
Premium Saudi Sokker Team - HenTai XX 0:4