Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RSA STARS FC Talj
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 19
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Liib rent richting de bal. Liib passt de bal met de wreef. Zaki rent richting de bal. Joman bereikt de bal nog maar net als eerste. Joman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RSA STARS - FC Talj 1:0

17e minuut.
Shafiq met een sublieme pass. Haj-Saleh is nu in balbezit. Haj-Saleh passt de bal zonder na te denken. Joman rent richting de bal. Joman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ishaq kopt de bal weg. Daar is Usmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usmi passt de bal met de wreef. Ishaq rent richting de bal. Ishaq schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Zaki de bal onder controle te krijgen. Usmi is nu in balbezit. Usmi passt de bal in één keer door. Ishaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishaq schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSA STARS 40%, FC Talj 60%.
RSA STARS - FC Talj 1:0

55e minuut.
Usmi speelt de bal door. Zaki is nu in balbezit. Ishaq tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zaki kan niet meer verder spelen. Hosni komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Liib speelt de bal door. AhmadAla is nu in balbezit. AhmadAla geeft een hoge lob. Joman bereikt de bal nog maar net als eerste. Joman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Shakir probeert naar een medespeler te passen. Liib is nu in balbezit. Liib probeert naar een medespeler te passen. Joman rent richting de bal. Joman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kamil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wajih komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSA STARS 51%, FC Talj 49%.
RSA STARS - FC Talj 1:0