Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asrag Naher Tikniyen Maalaka
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Hadden verovert de bal door een tackle van achteren. Hathazari onderschept slim de pass. Hathazari probeert naar een medespeler te passen. Ouertuni is nu in balbezit. Ouertuni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asrag Naher - Tikniyen Maalaka 1:0

12e minuut.
Aby-Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. Dradeni is nu in balbezit. Aby-Hana schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dradeni wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dradeni kan niet meer verder spelen. Abd-al-Halim komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Hashim passt de bal zonder na te denken. Fadil bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadil passt de bal met de wreef. Aby-Hana is nu in balbezit. Aby-Hana geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hathazari heeft problemen om de bal te vangen. Denden is nu in balbezit. Denden geeft de bal voor. Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi schiet op doel. Hamdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Faiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aby-Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. Aby-Hana geeft de bal voor. Fadil rent richting de bal. Fadil geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hathazari speelt de bal door. Ouertuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouertuni passt de bal met de wreef. Azizudeen rent richting de bal. Azizudeen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asrag Naher 52%, Tikniyen Maalaka 48%.
Asrag Naher - Tikniyen Maalaka 1:0

53e minuut.
Denden controleert de bal met de borst. Ouertuni is nu in balbezit. Hadden bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouertuni onderschept slim de pass. Ouertuni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Hadden rent richting de bal. Abd-al-Halim onderschept slim de pass. Abd-al-Halim met een sublieme pass. Azizudeen rent richting de bal. Azizudeen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Asrag Naher - Tikniyen Maalaka 2:0

79e minuut.
Aby-Hana met een sublieme pass. Daar is Amin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amin probeert naar een medespeler te passen. Ouertuni rent richting de bal. Ouertuni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Azizudeen rent richting de bal. Azizudeen met een sublieme pass. Amin is nu in balbezit. Ouertuni rent richting de bal. Ouertuni schiet op doel. Fuhrabi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asrag Naher 49%, Tikniyen Maalaka 51%.
Asrag Naher - Tikniyen Maalaka 2:0