Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
al-ahlisa RSA STARS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Zaki is nu in balbezit. Joman is nu in balbezit. Ayub rent richting de bal. Joman verovert de bal door een tackle van achteren. Joman schiet op doel. Abd-al-Razzaq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
al-ahlisa - RSA STARS 0:1

17e minuut.
Manar geeft een lange en hoge pass. Hosni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bakri rent richting de bal. Bakri schiet op doel. Nisawi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
al-ahlisa - RSA STARS 1:1

25e minuut.
Figlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liib onderschept slim de pass. Joman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ayub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-ahlisa 55%, RSA STARS 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
al-ahlisa - RSA STARS 1:1

58e minuut.
Boughamni is nu in balbezit. Liib verovert de bal door een tackle van achteren. Liib met een sublieme pass. Joman bereikt de bal nog maar net als eerste. Joman draait met de bal, schiet en ... Abd-al-Razzaq kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Joman geeft een hoge lob. Manar is nu in balbezit. Manar passt de bal zonder na te denken. Nefci bereikt de bal nog maar net als eerste. Nefci schiet op doel. Abd-al-Razzaq verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
al-ahlisa - RSA STARS 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-ahlisa 35%, RSA STARS 65%.
al-ahlisa - RSA STARS 1:2