Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tikniyen Maalaka Macit Burtuqal
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Khayrat geeft de bal voor. Inworp. Faiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aby-Hana rent richting de bal. Aby-Hana geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hadden onderschept slim de pass. Daar is Aby-Hana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aby-Hana speelt de bal door. Tazi rent richting de bal. Tazi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aby-Hana rent richting de bal. Aby-Hana schiet op doel. Farid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tikniyen Maalaka - Macit Burtuqal 1:0

12e minuut.
Fadi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mudakar de bal. Aby-Hana maakt een afschuwelijke overtreding. Aby-Hana is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

16e minuut.
Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Farid de bal. Fadil rent richting de bal. Fadil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hadden kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al-Akram zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wa`il is nu in balbezit. Wa`il geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tikniyen Maalaka - Macit Burtuqal 1:1

22e minuut.
Amin is nu in balbezit. Wa`il verovert de bal door een tackle van achteren. Tariq is nu in balbezit. Essaifi onderschept slim de pass. Essaifi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tikniyen Maalaka - Macit Burtuqal 1:2

24e minuut.
Al-Akram passt de bal zonder na te denken. Hadden rent richting de bal. Essaifi onderschept slim de pass. Essaifi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tikniyen Maalaka - Macit Burtuqal 1:3

32e minuut.
Fadi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hashim komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Tariq probeert naar een medespeler te passen. Wa`il rent richting de bal. Wa`il probeert naar een medespeler te passen. Essaifi rent richting de bal. Essaifi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tikniyen Maalaka 53%, Macit Burtuqal 47%.
Tikniyen Maalaka - Macit Burtuqal 1:3

72e minuut.
Hashim verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Wahab is nu in balbezit. Abd-al-Wahab met een sublieme pass. Tazi is nu in balbezit. Tazi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Wa`il geeft een lange en hoge pass. Al-Akram speelt de bal door. Klungelig pakt Tariq de bal. Essaifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Essaifi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hashim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Wahab onderschept slim de pass. Abd-al-Wahab met een sublieme pass. Essaifi is nu in balbezit. Essaifi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Manar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fadil met een snelle inworp. Hashim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashim geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tikniyen Maalaka 50%, Macit Burtuqal 50%.
Tikniyen Maalaka - Macit Burtuqal 1:3