Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Talj al-ahlisa
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Ishaq geeft een hoge lob. Yaseen kopt de bal weg. Daar is Manar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usmi onderschept slim de pass. Usmi draait met de bal, schiet en ... Abd-al-Razzaq verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Qusay is nu in balbezit. Boughamni is nu in balbezit. Qusay is nu in balbezit. Boughamni onderschept slim de pass. Boughamni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Manar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nahim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Usmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Usmi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dradeni controleert de bal met de borst. Dradeni geeft de bal voor. Yaseen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bakri is nu in balbezit. Bakri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Talj - al-ahlisa 0:1

37e minuut.
Ben Slimane met een sublieme pass. Figlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Figlis speelt de bal door. Bakri heeft problemen om de bal te vangen. Bakri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Talj 64%, al-ahlisa 36%.
FC Talj - al-ahlisa 0:1

51e minuut.
Boughamni probeert de bal aan de voet te houden. Qusay is nu in balbezit. Manar begaat een overtreding. Manar krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ishaq met een sublieme pass. Qusay geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ishaq de bal. Usmi rent richting de bal. Usmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Talj - al-ahlisa 1:1

71e minuut.
Rushdi rent richting de bal. Dradeni begaat een overtreding. Rushdi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rushdi met een snel genomen vrije trap. Abd-al-Ati heeft problemen om de bal te vangen. Ishaq is nu in balbezit. Ishaq draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hadden met een snelle inworp. Qusay is nu in balbezit. Boughamni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boughamni krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Abd-al-Ati geeft een hoge lob. Boughamni rent richting de bal. Met opzet legt Qusay zijn tegenspeler op de grond. Qusay krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Talj 51%, al-ahlisa 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Talj - al-ahlisa 1:1