Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Dajaaj beasts1998
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.1
matig Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Salim Mustafa met een sublieme pass. El-Chamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Chamadi geeft de bal voor. Hasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dajaaj - beasts1998 1:0

10e minuut.
Inworp. Fehik met de inworp. Daar is Benie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benie geeft een lange en hoge pass. Hasim springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Salim Mustafa onderschept slim de pass. Salim Mustafa probeert naar een medespeler te passen. Hasim is nu in balbezit. Hasim draait met de bal, schiet en ... Femah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dajaaj - beasts1998 2:0

23e minuut.
Jafar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi verovert de bal door een tackle van achteren. Jalal rent richting de bal. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Chamadi rent richting de bal. El-Chamadi speelt de bal door. Hasim is nu in balbezit. Hasim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Ben Slimane geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanzali met de inworp. Klungelig pakt Jafar de bal. Jafar geeft een lange en hoge pass. Rifa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Benarouche trapt de bal weg van het doel. Mu`tasim kopt de bal weg. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dajaaj - beasts1998 2:1

37e minuut.
Hasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hasim krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Hasim passt de bal in één keer door. Benie rent richting de bal. Benie met een sublieme pass. Hasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dajaaj 48%, beasts1998 52%.
Al Dajaaj - beasts1998 2:1

69e minuut.
Abed-Abdul is nu in balbezit. Abed-Abdul geeft de bal voor. Klungelig pakt Suhayl de bal. Bakri rent richting de bal. Bakri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dajaaj 52%, beasts1998 48%.
Al Dajaaj - beasts1998 2:1