Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bezii Sihha Asfar Khuffals
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


16e minuut.
Salkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkin geeft een hoge lob. Daar is Sellimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atocha onderschept slim de pass. Atocha draait met de bal, schiet en ... Manar bokst de bal weg.

22e minuut.
Atocha is nu in balbezit. Atocha schiet op doel. Sulayman probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boughamni zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Atocha rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Sihha - Asfar Khuffals 0:1

23e minuut.
Mechergui met de inworp. Attayer speelt de bal door. Sulayman rent richting de bal. Sulayman schiet op doel. Horta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bezii Sihha - Asfar Khuffals 1:1

29e minuut.
Rozin geeft een hoge lob. Inworp. Boughamni met een snelle inworp. Elabasaniri rent richting de bal. Elabasaniri geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Horta met een harde bal richting middenveld. Wahib probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Attayer. Attayer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Sihha 50%, Asfar Khuffals 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bezii Sihha - Asfar Khuffals 1:1

51e minuut.
Elabasaniri draait met de bal, schiet en ... Tizie springt en kopt de bal. Rozin heeft problemen om de bal te vangen. Atocha is nu in balbezit. Atocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Sihha - Asfar Khuffals 1:2

66e minuut.
Wahib passt de bal in één keer door. Elabasaniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Elabasaniri probeert naar een medespeler te passen. Atocha is nu in balbezit. Atocha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Najib geeft de bal voor. Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Atocha rent richting de bal. Atocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Sihha - Asfar Khuffals 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Sihha 54%, Asfar Khuffals 46%.
Bezii Sihha - Asfar Khuffals 1:3