Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tayyib Amira SC Mohit
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Abd-al-Razzaq rent richting de bal. Mas`ud rent richting de bal. Mas`ud passt de bal met de wreef. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Abd-al-Razzaq geeft de bal voor. Nadir kopt de bal weg. Rouzijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi verovert de bal door een tackle van achteren. Nisawi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadir passt de bal zonder na te denken. Nisawi is nu in balbezit. Nisawi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rafiq de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tayyib Amira - SC Mohit 0:1

15e minuut.
Ait Lahcen geeft de bal voor. Raghid is nu in balbezit. Hamza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamza krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Hakala probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ait Lahcen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mas`ud. Mas`ud krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Rifa rent richting de bal. Rifa passt de bal zonder na te denken. Raisul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d onderschept slim de pass. Ra`d draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Na`im onderschept slim de pass. Rouzijak verovert de bal door een tackle van achteren. Rouzijak met een sublieme pass. Nisawi heeft problemen om de bal te vangen. Nisawi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rifa geeft een hoge lob. Daar is Ra`d, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shadi Fahmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d onderschept slim de pass. Ra`d draait met de bal, schiet en ... Rashad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayyib Amira 56%, SC Mohit 44%.
Tayyib Amira - SC Mohit 0:1

71e minuut.
Nadir rent richting de bal. Rifa verovert de bal door een tackle van achteren. Rifa probeert naar een medespeler te passen. Raghid is nu in balbezit. Raghid geeft een lange en hoge pass. Rashad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Shadi Fahmi geeft de bal voor. Inworp. Raghid met de inworp. Rifa rent richting de bal. Rifa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hamza met een sublieme pass. Hakala rent richting de bal. Hakala speelt de bal door. Nisawi is nu in balbezit. Nisawi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayyib Amira 44%, SC Mohit 56%.
Tayyib Amira - SC Mohit 0:1