Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zulmet Musstaqbal Sochen Qalb
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


22e minuut.
Hamdan heeft problemen om de bal te vangen. Ahmed met een sublieme pass. Rida rent richting de bal. Abu Zeid onderschept slim de pass. Abu Zeid draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Melli met een sublieme pass. Aziz is nu in balbezit. Aziz geeft een lange en hoge pass. Suwannakeeree is nu in balbezit. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tahir geeft een hoge lob. Ahmed rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suwannakeeree. Suwannakeeree krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Abd-al-Allah rent richting de bal. Klanbane onderschept slim de pass. Klanbane met een sublieme pass. Abu Zeid rent richting de bal. Abu Zeid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Musstaqbal - Sochen Qalb 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulmet Musstaqbal 59%, Sochen Qalb 41%.
Zulmet Musstaqbal - Sochen Qalb 0:1

49e minuut.
Abd-al-Hadi met een sublieme pass. Suwannakeeree rent richting de bal. Adjoulnija begaat een overtreding. Adjoulnija krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Mamduh met een snelle inworp. Na`im heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Imam zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Imam naar de kleedkamers voor een vroege douche.

57e minuut.
Farag is nu in balbezit. Ahmed onderschept slim de pass. Ahmed speelt de bal door. Abu Zeid rent richting de bal. Abu Zeid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Adjoulnija probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjoulnija schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Adjoulnija naar de kleedkamers voor een vroege douche.

68e minuut.
Farag kopt de bal weg. Abd-al-Hadi is nu in balbezit. Abd-al-Hadi passt de bal met de wreef. Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Hadi is nu in balbezit. Suwannakeeree rent richting de bal. Suwannakeeree schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zulmet Musstaqbal - Sochen Qalb 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulmet Musstaqbal 50%, Sochen Qalb 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zulmet Musstaqbal - Sochen Qalb 1:1