Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faregh Halib Bezii Sihha
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Manar bereikt de bal nog maar net als eerste. Manar passt de bal met de wreef. Benarouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Benarouche draait met de bal, schiet en ... Manar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faregh Halib - Bezii Sihha 1:0

13e minuut.
Hani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi onderschept slim de pass. Sellimi probeert naar een medespeler te passen. Sulayman is nu in balbezit. Sulayman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Faregh Halib - Bezii Sihha 1:1

21e minuut.
Jait bereikt de bal nog maar net als eerste. Jait speelt de bal door. Rajab rent richting de bal. Benarouche rent richting de bal. Benarouche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
El Shazly geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mechergui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Attayer rent richting de bal. Attayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Faregh Halib - Bezii Sihha 1:2

36e minuut.
Hani rent richting de bal. Mechergui onderschept slim de pass. Mechergui passt de bal zonder na te denken. Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faregh Halib 50%, Bezii Sihha 50%.
Faregh Halib - Bezii Sihha 1:2

49e minuut.
Benarouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajab rent richting de bal. Benarouche rent richting de bal. Benarouche schiet op doel. Manar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Faregh Halib - Bezii Sihha 2:2

61e minuut.
Sarwat geeft de bal voor. Inworp. Mechergui met een snelle inworp. Attayer is nu in balbezit. Attayer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi begaat een overtreding. Hani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hani met een snel genomen vrije trap. Manar geeft een lange en hoge pass. Salkin heeft problemen om de bal te vangen. Rajab rent richting de bal. Rajab haalt uit met een fantastische trap. Manar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Salkin heeft problemen om de bal te vangen. Benarouche rent richting de bal. Benarouche passt de bal in één keer door. Rajab bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajab haalt uit met een fantastische trap. Manar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faregh Halib 41%, Bezii Sihha 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Faregh Halib - Bezii Sihha 2:2